KREIRANJE URNIKA V NAROČANJU

Približuje se konec leta, zato smo za vas pripravili navodila kako kreirati oziroma podaljšati urnik za naslednje leto. Sledite navodilu, ki je napisano po korakih. V primeru, da imate predlogo urnika že narejeno, pojdite na korak številka 4.

KORAK 1: V naročanju izberite “Predloge urnikov”.

Izberite zavihek “Predloga urnikov”

KORAK 2: Izberite ikono “Beli list” kar pomeni, da boste ustvarili novo predlogo.

Izberite ikono “Beli list”

KORAK 3: Na spodnji sliki so prikazani podatki, ki jih je potrebno izpolniti. Pozorni bodite pri izpolnjevanju podatka za obravnave. Izberite obravnave na katere želite naročiti paciente. Obkljukajte dneve za katere želite nastaviti urnik. Ko izberete dneve, vam priporočamo, da sproti shranite podatke, ki ste jih vpisali. Preostane vam samo še nastavitev urnika, kateremu pa morate določiti tudi obravnave. Urnik je potrebno ustrezno vpisati za vsak dan posebej. 

Primer pravilno izpolnjenega urnika

KORAK 4: Preostane vam samo še možnost “Vpiši termine”. Na spodnji sliki je prikazano kako zgleda vpis urnika za leto 2018. Izpolnite podatek “Obdobje od – do”. Ko izberete časovno obdobje vpisa urnika, izberite gumb “Potrdi”. Če želite videti urnik, ki ste ga kreirali, se vrnite v naročanje in izberite gumb Potrdi/osveži.

Preostane nam samo še možnost “Vpiši termine”.