Spletni seminar

DO VEČJEGA ZADOVOLJSTVA PACIENTOV S CELOVITO DIGITALNO OBRAVNAVO

Seminar bo potekal v SREDO, 9. 6. 2021 ob 13.30 – 14.30. Udeležba je brezplačna!

Pomanjkanje časa je eden ključnih izzivov zdravstvenih sodelavcev.

Eden izmed načinov prihranka časa je optimizacija dela z dokumenti, saj delo s pacienti s seboj prinaša tudi obravnavo raznovrstne dokumentacije. Zato je za večjo urejenost, hitro iskanje in nadzorovan dostop ter povečanje učinkovitosti podpornih aktivnosti smiselno čim prej pristopiti k digitalizaciji dokumentacije.

S povezavo rešitev Hipokrat in InDoc EDGE želimo uporabnikom omogočiti, da preko vam že znane rešitve dostopate do vseh digitaliziranih dokumentov, ob tem pa hkrati poskrbimo za najvišji nivo informacijske varnosti in za njihovo zakonsko skladno elektronsko hrambo.

Pridružite se nam na spletnem seminarju, kjer vam bomo predstavili, kako tesna povezava rešitev Hipokrat in InDoc EDGE rešuje vaše ključne izzive pri iskanju in hrambi dokumentov, katere druge prednosti prinaša digitalizacija in zakaj je poudarek na zakonski skladnosti tako zelo pomemben.

Vljudno vabljeni!

Zaposleni in pacienti vam bodo hvaležni!

Podrobnosti seminarja:

  • termin: 9. 6. 2021 ob 13:30
  • trajanje: 60 minut
  • jezik: slovenski
  • udeležba: brezplačna

Predavatelji na seminarju bodo:

Anton Gazvoda

Anton Gazvoda

Anton Gazvoda je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja v podjetju Mikrocop. Z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000. Izkušnje pa je pridobival na področjih upravljanja dokumentov in procesov. V Mikrocopu podjetjem iz različnih dejavnosti pomaga povečati učinkovitost poslovanja z vpeljavo rešitev za bolj optimalno delo.

Andrej Sovič

Andrej Sovič

Andrej Sovič je v podjetju List zadolžen za podporo uporabnikom programa Hipokrat. Z dolgoletnimi izkušnjami in rednim sodelovanjem s strankami je pridobil poglobljeno znanje o delovnih procesih naročnikov in zakonodaji na področju zdravstvene informatike. Njegovo delovanje podpira vizijo o digitalizaciji zdravstvene dokumentacije in učinkovitejšemu poslovanju, zato svoje napore usmerja v kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Deluje tudi kot strokovni vezni člen med rešitvijo Hipokrat in rešitvami podjetja Mikrocop.

Ajda Progar

Ajda Progar

Ajda Progar je specialistka na področju prodaje in marketinga. Potrebe Mikrocopovih strank vsakodnevno usklajuje z ustreznimi rešitvami in zavzeto skrbi za njihovo dolgoročno zadovoljstvo. Verjame, da je ključ za uspešno digitalno preobrazbo upoštevanje potreb strank in oblikovanje ustreznih rešitev, ki na dolgi rok prinašajo dodano vrednost in strankam omogočijo, da se osredotočijo na primarno dejavnost

© Copyright - List d.o.o. | Hipokrat | Program za medicinsko dejavnost | Tehnična realizacija Prana 3stil, d.o.o.