Prenos verzije Hipokrat

Izberite program in prenesite zadnjo verzijo.

Arhiv 3.1

Prenesite si aktualno verzijo programa Arhiv.

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je objavljena nova verzija programa Hipokrat 20.1. V zadnjo verzijo so vključene razne zakonske in uporabniške dopolnitve, ki so opisane v spremembah verzije programa.

Okrožnica ZAE 3/18: Omogočena je nova enota 338 051 – Enota za hitre preglede v rednem delovnem času (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ).
Okrožnica ZAE 4/18:  Nove patronažne storitve – asistirana peritonealna dializa na domu in v socialno varstvenih zavodih. Uvedejo se nove storitve PZN3101, PZN3102, PZN3103, PZN4101, PZN4102, PZN4103. Zaradi uvedbe novih storitve se ukinjajo določene storitve, ko je navedeno v okrožnici. (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ).
Okrožnica ZAE
13/18:  Seznami storitev v zobozdravstveni dejavnosti zobozdravstvo za odrasle – dopolnitev Okrožnice ZAE 46/16 (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ). Glede na Prilogi v okrožnici, se bodo v Hipokratu storitve označile kot protetične ali kot nega, če so te storitve že v lokalni bazi uporabnika. Pri samem vnosu je onemogočen vnos storitev, če niso vpisane, kot je navedeno v prilogah okrožnice. Zavod bo zavračal nepravilno posredovane podatke.
Okrožnica ZAE
14/18:  Seznami storitev v zobozdravstveni dejavnosti pedontologija – dopolnitev Okrožnice ZAE 46/16 (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ).
Okrožnica ZAE
15/18:  Seznam storitev specialistične zobozdravstvene dejavnosti stomatološke protetike – dopolnitev Okrožnice ZAE 46/16 (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ).
Okrožnica ZAE
16/18:  Ukinitev poročanja vrste prospektivnega programa 23. Postopki oploditve z biomedicinsko pomočjo in uvedba nove šifre storitev E0698 in E0699 za obračun postopkov oploditve z biomedicinsko pomočjo v bolnišnični dejavnosti za storitve, opravljene od 1.4.2018 dalje (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ).
Okrožnica ZAE
19/18:  Sprememba uteži storitve SPP s šifro D01Z v akutni bolnišnični obravnavi – SPP za storitve, opravljene od 1.4.2018 dalje (okrožnica je dostopna na povezavi TUKAJ)

Verzija Hipokrat 20.1 bo obvezna za namestitev od petka, 06.04.2018!

DOPOLNJENA JE POLITIKA UPRAVLJANJA IN VAROVANJA GESEL ZA UPORABNIKE PROGRAMA HIPOKRAT
Po instalaciji nove verzije 20.1 si bo moral vsak uporabnik zamenjati geslo za vstop v program Hipokrat. Geslo bo moralo biti sestavljeno iz najmanj 6 znakov in največ 15. Moralo bo biti sestavljeno iz najmanj 3 različnih skupin znakov (VELIKE ČRKE, male črke in ŠTEVILKE [6]). Ob instalaciji se bo v polje Servis / Možnosti / Podatki o licenci – Zamenjava gesla čez: vpisala številka 9, kar pomeni obvezna zamenjava gesla na vsakih 9 mesecev
uporabnik lahko pogostost menjave gesla spreminja glede na varnostno politiko v ustanovi.
# v kolikor je uporabnik že imel nastavljeno pogostost zamenjave gesla potem ob instalaciji verzije 20.1 le tega podatka ne bomo spreminjali
# pogostost nastavitev zamenjave gesla je obvezen podatek in je lahko v razponu od 1 meseca do 99 mesecev
# naslednja sprememba gesla je lahko čez 3 koledarske dni po opravljeni menjavi
# 14 dni pred potekom gesla vsak uporabnik dobi obvestilo, da mu geslo poteče v roku 14 dni in da ga mora zamenjati
# ob menjavi gesla, ne more izbrati zadnja 3 gesla, ki so se že uporabljala za vstop v program Hipokrat
# uporabnik s pooblastilom L lahko v meniju Šifranti / Avtorizacija / Ažuriranje avtorizacij – resetira geslo katerega koli uporabnika in mu dodeli novo geslo v primeru izgube gesla.

ZELO HITRE REŠITVE
Naro?ilnica Hipokratsdafasfdasfdasfda