ZORA

Predstavljamo Vam modul za aktivno vabljenje žensk na preventivni pregled za zgodnje odkrivanje predrakavih sprememb materničnega vratu (opis je na naročilnici). Grobi opis zahtev, ki so jih pripravili v okviru državnega projekta Zora, smo prejeli od ginekologov, ki uporabljajo program Hipokrat. Zasnova se bo še dopolnjevala, zato smo predvideli vzdrževanje modula. Iz tega bomo pokrivali manjše spremembe. V primeru, da se bo projekt razširil na nove vsebine, se boste ponovno odločali o izvedbi.

Z vključitvijo določenega modula prevzemamo tudi njegovo vzdrževanje, zato sta v naročilnici prikazani obe ceni. Če se s temi pogoji strinjate, izpolnite elektronsko naročilnico.

ZORA: Modul za aktivno vabljenje žensk na preventivni pregled za zgodnje odkrivanje predrakavih sprememb materničnega vratu obsega:

    • izpis nalepk za vabila,
  • seznam novo opredeljenih žensk
  • spremljanje primernih opredeljenih žensk z njihovimi osnovnimi podatki, podatki o izvidu citološkega brisa, datumom zadnjega brisa, po statusu vabljenja: čakanje-3, čakanje–1, ustrezna, prvo vabljenje, prva neodzivnica, ponovno vabljenje, dokončna neodzivnica, posebna obravnava
  • izdelava seznama žensk z izbranim statusom
  • izdelava seznama za patronažo

Komentarji so onemogočeni.